Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Blue with pull-up cap
search
  • Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Blue with pull-up cap
  • Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Blue with pull-up cap
  • Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Blue with pull-up cap
  • Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Blue with pull-up cap

Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Blue with pull-up cap

€ 26,90
Inclusief belasting

Waterdop sport bottle van 7 x 7 x 25,5 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Blue with pull-up cap kopen

De Sport bottles 800 ml Blue heeft een opvallende en stijlvolle blauwe kleur die zeker de aandacht zal trekken. Het ontwerp is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer praktisch. 

De fles is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en deuken die vaak voorkomen bij intensief gebruik. De brede opening van de fles maakt het eenvoudig om ijsblokjes of waterdrop toe te voegen voor een extra verfrissend drankje. 

Bovendien is de fles licht van gewicht en compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in je rugzak of sporttas. Last but not least, is de Sport bottles 800 ml Blue with pull-up een duurzame keuze. Door te kiezen voor een herbruikbare fles, draag je bij aan het verminderen van plastic afval en help je onze planeet te beschermen. 

Over Waterdrop

Waterdrop is een innovatief merk die met hun product water voorzien van smaak en vitamines. Dit maakt het niet alleen makkelijk om genoeg water te drinken, met waterdrop ga je echt genieten van je water! Je kunt kiezen uit tientallen smaken en iedere smaak bevat bloemen, natuurlijke plantenextracten, fruit en bloemen. Omdat er geen suiker wordt gebruikt in de Waterdrop producten kunnen ook diabetici genieten van waterdrop producten. Ook zitten er geen conserveermiddelen in, en kun je waterdrop in iedere fles stoppen, zodat je geen plastic flessen meer hoeft te kopen. Waterdrop vindt duurzaamheid, innovatie en gezondheid het allerbelangrijkst. Ze willen mensen motiveren genoeg water te drinken, en een langer en duurzamer leven te leiden. Met Waterdrop zijn er inmiddels tot wel 30 miljoen plastic flesjes bespaard en kun je overal genieten van heerlijk verrijkt water! 

Groothandel waterdrop

Wist je dat wij ook waterdrop aan zakelijke klanten verkopen. Als groothandel bieden wij deze fantastische waterdrop producten aan particulieren en zakelijke klanten.

Bestel direct

Twijfel niet en bestel de De Sport bottles 800 ml Blue direct online bij ! Met deze blauwe sport fles steel jij sowieso de show. 

9120125311612
18 Items

Datasheet

Gewicht
0
25
Kleur
Blauw
Omschrijving
5 cm.
Waterdop steel bottle van 7 x 7 x 25