Doosje Toermalijnkwarts
search
  • Doosje Toermalijnkwarts
  • Doosje Toermalijnkwarts
  • Doosje Toermalijnkwarts
  • Doosje Toermalijnkwarts
  • Doosje Toermalijnkwarts

Doosje Toermalijnkwarts

€ 6,50
Inclusief belasting

Doosje met daarin een ruwe Toermalijnkwarts van ca. 3 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het doosje Toermalijnkwarts kopen

Een doosje van 45x50 mm met daarin een ruw brokje Toermalijnkwarts, het brokje is ca. 3 cm. Leg het steentje op een voor jou relevante plek neer of geef hem cadeau aan iemand die je lief vindt.

De werking van het doosje Toermalijnkwarts

Toermalijn beschermt tegen negatieve energie en zet negatieve gedachten om in positieve. Toermalijn brengt lichaam en geest in balans. Deze balans geeft ontspanning, zelfvertrouwen en vermindert angst en verdriet. Toermalijn heeft een sterke kracht tegen het aannemen van een slachtofferrol.

Disclaimer 

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit doosje Toermalijnkwarts perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de positieve energie en balans van geest die de Toermalijnkwarts halfedelsteen te bieden heeft? Bestel het doosje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561077523
153 Items

Datasheet

Edelsteen
Toermalijn
Gewicht
0
07
Kleur
Zwart / wit
Omschrijving
Doosje met daarin een ruwe Toermalijnkwarts.