Doosje Que Sera
search
  • Doosje Que Sera
  • Doosje Que Sera
  • Doosje Que Sera
  • Doosje Que Sera
  • Doosje Que Sera

Doosje Que Sera

€ 3,00
Inclusief belasting

Doosje met een ruw stukje Que Sera. Het doosje is ca. 5 x 5 x 2 cm. De vindplaats is Zuid-Afrika.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het doosje Que Sera kopen
Doosje met een ruw stukje Que Sera. Het doosje is ca. 5 cm lang, 5 cm breed en 2 cm hoog. het Que Sera stukje is ca. 3 tot 5 cm. De vindplaats is Zuid-Afrika.

De werking van Que Sera
Que Sera wordt ook wel Vulkaniet genoemd en is een echte energetische krachtbron. De steen kan ervoor zorgen dat je je tevreden voelt en dingen kan accepteren zoals ze zijn. Que Sera vermindert stress, overbelasting, krampen en menstruatieklachten. Het mineraal heeft een positief effect op de spieren en gewrichten. Que Sera is zeer geschikt voor oudere mensen die wel wat kracht en energie kunnen gebruiken en vergeetachtig worden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit ruwe stukje perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de kracht en energie die de Que Sera te bieden heeft? Bestel het doosje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561079503
192 Items

Datasheet

Edelsteen
Que Sera
Gewicht
0
04
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Zuid-Afrika
Omschrijving
Doosje met een ruw stukje Que Sera. Het doosje is ca. 5 x 5 x 2 cm. De vindplaats is Zuid-Afrika.