• Nieuw
Labradoriet edelsteen obelisk nr.09
search
  • Labradoriet edelsteen obelisk nr.09
  • Labradoriet edelsteen obelisk nr.09
  • Labradoriet edelsteen obelisk nr.09
  • Labradoriet edelsteen obelisk nr.09

Labradoriet edelsteen obelisk nr.09

€ 42,00
Inclusief belasting

Labradoriet edelsteen obelisk nr.09 uit Madagaskar, deze weegt 372 gram en is 15 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Labradoriet Edelsteen Obelisk nr.09

Labradoriet Edelsteen Obelisk nr.09 is een prachtige obelisk die de magische energie van Labradoriet perfect vangt. Dit stuk weegt 372 gram en heeft een hoogte van 15 cm, wat het een elegant en indrukwekkend decoratief object maakt. Het komt uit Madagaskar en is zorgvuldig gepolijst om de schitterende kleuren en iriserende effecten van Labradoriet optimaal tot hun recht te laten komen.

De werking van Labradoriet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Deze edelsteen staat bekend om zijn krachtige invloed op zelfreflectie, waarheid en intuïtie. Het helpt je in contact te komen met je onderbewustzijn, waardoor beperkende patronen en overtuigingen kunnen worden doorbroken. Deze steen bevordert spiritualiteit op alle niveaus en biedt bescherming tegen illusies, terwijl het tegelijkertijd de fantasie en creativiteit stimuleert.

Labradoriet versterkt ook het heldere vermogen en kan je helpen bij het visualiseren en begrijpen van complexe situaties, zoals het blootleggen van de aard van raadselachtige ziekten. Het bevordert intuïtieve inzichten en helpt je dieper inzicht te verkrijgen in verschillende levensaspecten.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau wordt Labradoriet gewaardeerd om zijn vermogen om spanningen te verlichten en een gevoel van kalmte te bevorderen. Hoewel het geen directe behandeling biedt voor specifieke fysieke klachten, kan het bijdragen aan een algemeen gevoel van welzijn door zijn invloed op mentale en emotionele gezondheid.

Geologische Oorsprong

Deze edelsteen komt voornamelijk voor in de regio Labrador in Canada, maar deze specifieke obelisk is afkomstig uit Madagaskar. Het is met veel zorg geslepen en gepolijst om de opvallende kleuren en schitteringen van Labradoriet te benadrukken, wat het een prachtig en krachtig decoratief stuk maakt.

Disclaimer

Hoewel Labradoriet talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Labradoriet Edelsteen Obelisk nr.09 toe aan je collectie en ontdek de krachtige energie en spirituele voordelen van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, intuïtieve ontwikkeling of een uniek decoratief stuk, deze obelisk biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de schoonheid en kracht van deze edelsteenje leven verrijken!

8718561217257
1 Item