Aventurijn groen punt nr.03
search
  • Aventurijn groen punt nr.03
  • Aventurijn groen punt nr.03
  • Aventurijn groen punt nr.03
  • Aventurijn groen punt nr.03

Aventurijn groen punt nr.03

€ 53,00
Inclusief belasting

Geslepen punt van groene Aventurijn. De punt is 14,5 x 5,5 x 4 cm en weegt ca. 438 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Aventurijn groen punt nr.03 kopen

Geslepen edelsteenpunt van Aventurijn groen. Deze mooie punt is 14,5 x 5,5 x 4 cm en weegt ca. 438 gram. Dit stuk is afkomstig uit Brazilië. 

Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van groene Aventurijn

Een Aventurijn punt uit Brazilië is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bezit ook diverse helende en spirituele eigenschappen. Aventurijn wordt vaak geassocieerd met welvaart en overvloed en staat bekend als een steen die geluk en voorspoed aantrekt. Hierdoor is het een waardevol instrument voor het manifesteren van financiële en materiële doelen.

Deze steen staat bekend om zijn kalmerende en balancerende werking. Het helpt emotionele spanningen en angsten te verlichten, wat innerlijke rust en kalmte bevordert. Aventurijn kan ook helpen om negatieve emoties zoals woede, jaloezie en verdriet los te laten.

Aventurijn wordt vaak verbonden met het hartchakra en wordt gebruikt voor de heling van het hart en het bevorderen van liefde en mededogen. Het kan helpen om oude emotionele wonden te genezen en het hart te openen voor nieuwe ervaringen en relaties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Aventurijn punt perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en angstverlichting die de Aventurijn edelsteen te bieden heeft? Bestel deze geslepen Aventurijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561215727
1 Item