Aragoniet gedraaide punt nr.05
search
  • Aragoniet gedraaide punt nr.05
  • Aragoniet gedraaide punt nr.05
  • Aragoniet gedraaide punt nr.05
  • Aragoniet gedraaide punt nr.05

Aragoniet gedraaide punt nr.05

€ 62,75
Inclusief belasting

Mooi handgeslepen gedraaid sculptuur van Aragoniet uit Afghanistan, 18 cm hoog en 338 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Aragoniet gedraaide punt nr.5 kopen 

Deze geslepen punt van Aragoniet heeft een elegante draai. De punt is 338 gram en is 18 x 4,5 x 4,5 cm. De vindplaats van deze Aragoniet is Afghanistan. Prachtig Aragoniet mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer zetten om daar van de energie te genieten of om een meditatie mee te doen. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de gepolijste Aragoniet punt 

Aragoniet uit Afghanistan staat bekend om zijn krachtige spirituele werking, die diepgaande transformatie en balans kan brengen op zowel persoonlijk als energetisch niveau. Aragoniet kan de concentratie en focus verbeteren, waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor studenten, professionals en iedereen die behoefte heeft aan mentale helderheid en productiviteit. Door het wortelchakra te versterken, helpt Aragoniet bij het vergroten van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Het moedigt individuen aan om hun doelen na te streven en obstakels te overwinnen met vastberadenheid en veerkracht.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze gepolijste Aragoniet punt perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de veerkracht en het zelfvertrouwen die de Aragoniet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze geslepen Aragoniet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207364
1 Item