Amazoniet punt 230 - 290 gram
search
  • Amazoniet punt 230 - 290 gram
  • Amazoniet punt 230 - 290 gram
  • Amazoniet punt 230 - 290 gram
  • Amazoniet punt 230 - 290 gram

Amazoniet punt 230 - 290 gram

€ 56,00
Inclusief belasting

Amazoniet geslepen edelsteenpunt uit Madagaskar. Deze Amazoniet punt is tussen 230 en 290 gram en ca. 10 cm hoog.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amazoniet punt 230-290 gram kopen 

Een handgeslepen edelsteen punt van Amazoniet. Deze punt is ca. 10 cm hoog en ca. 230 tot 290 gram in gewicht. De vindplaats van deze Amazoniet is Madagaskar. Let op, elke punt is uniek dus wat je ontvangt kan afwijken van de foto in kleur en/of afmetingen. De genoemde maten zijn bij benadering.

De werking van de Amazoniet punt

Amazoniet is een prachtige edelsteen met diverse spirituele eigenschappen, vooral als het in de vorm van een punt wordt gebruikt. Wanneer deze steen uit Madagaskar afkomstig is, kan het een extra dimensie van energie en kracht toevoegen.

Hartchakra: Amazoniet staat bekend om zijn verbinding met het hartchakra. Het kan helpen bij het openen en zuiveren van het hartcentrum, waardoor liefde, compassie en vergeving worden bevorderd.

Communicatie: Deze steen wordt ook geassocieerd met het keelchakra, wat staat voor communicatie en zelfexpressie. Het kan helpen bij het uiten van gedachten en emoties op een duidelijke en evenwichtige manier.

Emotioneel evenwicht: Amazoniet heeft een kalmerende en balancerende energie die kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties zoals angst, verdriet en boosheid. Het bevordert innerlijke rust en helpt bij het vinden van emotioneel evenwicht.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Amazoniet edelsteenpunt perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de opening van het hartchakra en keelchakra die de Amazoniet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Amazoniet punt dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561072184
8 Items

Datasheet

Edelsteen
Amazoniet
Gewicht
0
29
Kleur
Groen
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Amazoniet geslepen edelsteenpunt
vindplaats Madagaskar. Deze Amazoniet punt is tussen 230 en 290 gram en ca. 10 cm hoog.