Calciet geel edelsteenpunt nr-02
search
  • Calciet geel edelsteenpunt nr-02
  • Calciet geel edelsteenpunt nr-02
  • Calciet geel edelsteenpunt nr-02
  • Calciet geel edelsteenpunt nr-02

Calciet geel edelsteenpunt nr.02

€ 141,00
Inclusief belasting

Edelsteen punt van gele / oranje Calciet uit Mexico. De edelsteenpunt is 19 cm hoog en 475 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De edelsteenpunt Calciet geel kopen 

Prachtige smalle punt van de half-edelsteen gele / oranje Calciet. De vindplaats van deze Calciet is Mexico. De punt is 19 x 3,5 x 4 cm en 475 gram.

De werking van de edelsteenpunt Calciet geel nr.2

Calciet is een veelvoorkomend mineraal dat in verschillende kleuren voorkomt, waaronder geel. Gele calciet wordt vaak beschouwd als een edelsteen met spirituele en energetische eigenschappen. Hier zijn enkele van de mogelijke werkingen van gele calciet: Verlichting van angst en stress: Gele calciet wordt soms gebruikt om angst en stress te verminderen. Het kan kalmerend werken en een gevoel van innerlijke rust bevorderen. Energetische reiniging: Gele calciet wordt beschouwd als een steen die negatieve energieën kan absorberen en zuiveren. Het kan worden gebruikt om ruimtes of andere edelstenen te reinigen en te zuiveren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Calciet edelsteen punt perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de reiniging en innerlijke rust die de Calciet te bieden heeft? Bestel deze Calciet punt dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561202192
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Calciet
Gewicht
0
475
Kleur
Geel
Herkomst
Mexico
Omschrijving
Edelsteen punt van gele / oranje Calciet uit Mexico. De edelsteenpunt is 19 cm hoog en 475 gram.