Roze kwarts edelsteen hart 750-1000 gram
search
  • Roze kwarts edelsteen hart 750-1000 gram
  • Roze kwarts edelsteen hart 750-1000 gram
  • Roze kwarts edelsteen hart 750-1000 gram
  • Roze kwarts edelsteen hart 750-1000 gram

Roze kwarts edelsteen hart 750-1000 gram

€ 129,00
Inclusief belasting

Handgeslepen hart van Roze kwarts van ca. 750-1000 gram uit Madagaskar. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Roze kwarts hart 750-1000 gram kopen 

Een hart van de half-edelsteen Roze kwarts, hij is ca. 750 tot 1000 gram zwaar. De vindplaats van deze Roze kwarts is Madagaskar. Let op, het edelsteenhart dat je ontvangt kan afwijken van de foto qua kleur en vorm. Ieder hart is uniek! De genoemde afmetingen zijn bij benadering. 

De werking van het roze kwarts hart 

De spirituele werking van een roze kwarts edelsteenhart uit Madagaskar kan verschillende aspecten omvatten, afhankelijk van de persoonlijke overtuigingen en ervaringen van mensen. Roze kwarts staat over het algemeen bekend om zijn zachte, liefdevolle energie en wordt geassocieerd met het hartchakra, liefde, compassie en emotioneel welzijn. Roze kwarts wordt ook gebruikt in huidverzorgingsproducten vanwege de veronderstelde helende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, het bevorderen van een gezonde teint en het verminderen van tekenen van veroudering. Vanwege zijn associatie met liefde en compassie wordt roze kwarts soms gebruikt om de harmonie in relaties te verbeteren. Het kan helpen bij het versterken van de band tussen partners en het bevorderen van begrip en communicatie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit Roze kwarts hart perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke vrede en kalmerende effecten die de Roze kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel dit Roze kwarts hart dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561194251
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
1
Kleur
Roze
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Handgeslepen hart van Roze kwarts van ca. 750-1000 gram uit Madagaskar.