Amethist edelsteen hart 45 mm
search
  • Amethist edelsteen hart 45 mm
  • Amethist edelsteen hart 45 mm
  • Amethist edelsteen hart 45 mm
  • Amethist edelsteen hart 45 mm

Amethist edelsteen hart 45 mm

€ 15,00
Inclusief belasting

Edelstenen hart van Amethist uit Brazilië, deze is 45 mm breed. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Edelsteen hart 45 mm Amethist kopen

Een edelsteenhart van Amethist, dit hart is 4,5 x 3,5 x 1,5 cm en ca. 40 gram in gewicht. De vindplaats van deze Amethist is Brazilië Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek!

De werking van het Amethist hart

Het hartvormige amethist wordt vaak gebruikt om de emotionele genezing te bevorderen. Het symbool van het hart versterkt de intenties gericht op het genezen van emotionele pijn of het cultiveren van liefde. Amethist staat bekend om zijn vermogen om te helpen bij het verminderen van stress en angst. Het dragen of plaatsen van een amethist hart in de leefomgeving kan een rustgevende invloed hebben en bijdragen aan een kalme en vredige sfeer. Deze edelsteen wordt geassocieerd met het bevorderen van spiritualiteit en het verhogen van het bewustzijn. Het hart van amethist kan als een hulpmiddel dienen tijdens meditaties, waar het kan helpen om een diepere verbinding met het spirituele zelf te bereiken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit Amethist hart helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rustgevende energie of het verhoogde bewustzijn die de Amethist half-edelsteen te bieden heeft? Bestel het Amethist hart van 45 mm dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718226696212
168 Items