Calciet mangano edelsteen hart 45 - 55 mm
search
  • Calciet mangano edelsteen hart 45 - 55 mm
  • Calciet mangano edelsteen hart 45 - 55 mm
  • Calciet mangano edelsteen hart 45 - 55 mm
  • Calciet mangano edelsteen hart 45 - 55 mm

Calciet mangano edelsteen hart 45 - 55 mm

€ 9,95
Inclusief belasting

Een hart van de half-edelsteen manganocalciet uit Afghanistan, deze is tussen 45 en 55 mm breed en ca. 45 gram. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Edelsteen hart Calciet mangano 45 - 55 mm kopen

Supermooi edelsteenhart van Calciet Mangano, dit hartje is ca. 4,5 tot 5,5 cm breed. Deze Calciet mangano komt uit Afghanistan. Geef hem een mooie plek in je slaapkamer of praktijkruimte en geniet daar van haar energie. Let op, de steen die je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek. De genoemde afmetingen zijn bij benadering.

De werking van het Calciet mangano hart

Een geslepen calciet mangano uit Afghanistan is een specifieke variëteit van calciet, die ook bekend staat als mangaancalciet vanwege de aanwezigheid van mangaan. De fluorescentie van calciet mangano kan worden gezien met een blacklight. Emotionele heling: Het calciet mangano hart staat bekend om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen op emotioneel gebied. Het kan helpen bij het loslaten van emotionele pijn, verdriet en stress, en het bevorderen van innerlijke rust en vrede. Dit hart wordt vaak gebruikt voor het balanceren en activeren van het hartchakra, het energiecentrum dat verantwoordelijk is voor liefde, compassie en verbinding. Door het hartchakra in evenwicht te brengen, kan de calciet mangano helpen bij het openen voor liefdevolle energie en het versterken van emotionele banden. Het calciet mangano hart straalt een zachte en kalmerende energie uit die liefde en harmonie bevordert. Het kan helpen bij het vergroten van zelfliefde, het aantrekken van liefdevolle relaties en het bevorderen van empathie en mededogen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit Calciet mangano edelsteenhart helemaal bij jou  of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de liefdevolle en kalmerende energie die de Calciet mangano edelsteen te bieden heeft? Bestel het Calciet mangano hart dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207722
48 Items