Libisch glas ruw 10 gr- brokjes
search
  • Libisch glas ruw 10 gr- brokjes
  • Libisch glas ruw 10 gr- brokjes
  • Libisch glas ruw 10 gr- brokjes

Libisch glas ruw 10 gr. brokjes

€ 85,80
Inclusief belasting

10 gram kleine brokjes van de ruwe half-edelsteen Libisch Glas. De brokjes zijn ca. 1-3 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Libisch 10 gram ruwe brokjes kopen

Een zakje met 10 gram ruwe brokjes Libisch Glas van ca. 1 tot 3 cm in formaat. Leg deze mineralen op een fijne plek of gebruik ze in jouw decoratieproject. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Libisch Glas brokjes

Libisch glas, ook bekend als tektiet, is een zeldzaam natuurlijk gevormd glas dat ontstaat wanneer meteorieten inslaan op de aarde. Het heeft specifieke spirituele en genezende eigenschappen. 

Spirituele groei: Libisch glas wordt vaak gebruikt om spirituele groei en bewustwording te bevorderen. Het opent en activeert de hogere chakra's, waardoor je een dieper begrip van het universum en je eigen spirituele pad kunt bereiken. Het kan helpen bij het verkennen van je intuïtie, het vergroten van je spirituele inzichten en het vinden van innerlijke vrede.

Bescherming en zuivering: Dit glas heeft krachtige beschermende eigenschappen. Het zuivert je energieveld en creëert een beschermende barrière om je heen, waardoor je beschermd blijft tegen negatieve energieën en entiteiten. Het helpt ook bij het verwijderen van energetische blokkades en het herstellen van energetische balans.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Libisch Glas ruw perfect bij jouw intentie of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de opening van je chakra's en zuivering van je energieveld die de Libisch Glas edelsteen te bieden heeft? Bestel de Libisch Glas dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561204387
5 Items

Datasheet

Edelsteen
Libisch glas
Gewicht
0
25
Kleur
Geel
Herkomst
Libië
Omschrijving
10 gram kleine brokjes van de ruwe half-edelsteen Libisch Glas. De brokjes zijn ca. 1-3 cm.