Peridoot A 10 gr. ruw
search
  • Peridoot A 10 gr. ruw
  • Peridoot A 10 gr. ruw
  • Peridoot A 10 gr. ruw
  • Peridoot A 10 gr. ruw
  • Peridoot A 10 gr. ruw

Peridoot A 10 gr. ruw

€ 13,75
Inclusief belasting

10 gram ruwe stukjes van Peridoot in A-kwaliteit. De ruwe Peridoot stukjes zijn ca. 1 – 1,5 cm groot.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Peridoot A 10 gr. ruw kopen
10 gram ruwe stukjes van Peridoot in A-kwaliteit. De ruwe Peridoot stukjes zijn ca. 1 – 1,5 cm groot. De vindplaats is Afghanistan.

De werking van Peridoot
Peridoot wordt ook wel Chrysoliet of Olivijn genoemd. Het is een meridiaansteen die je kan helpen om oude karma op te ruimen. Peridoot reinigt zowel het lichaam als de geest. De steen draagt bij aan een optimistische levensinstelling. Het mineraal bevordert concentratie, wijsheid en vriendschap. Peridoot vermindert negatieve emoties zoals haat, woede, schuldgevoelens en ergernissen. De steen werkt heilzaam bij eczeem, RSI klachten, vermoeide ogen, staar en pijnplekken. Peridoot heeft een positief effect op de nieren, het hart, de schildklier, de lever, de ogen, de milt, de stofwisseling en de balans. Het mineraal is goed inzetbaar bij vergeetachtigheid. Het kristal kan moeizame relaties aanzienlijk verbeteren. Peridoot coördineert de linker en rechterhelften, dit zorgt voor een goede balans en een betere motoriek. De steen stimuleert de paranormale ontwikkeling en de helderziendheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze ruwe stukjes perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de wijsheid en concentratie die de Peridoot te bieden heeft? Bestel de ruwe Peridoot direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561075642
27 Items

Datasheet

Edelsteen
Peridoot
Gewicht
0
01
Kleur
Groen
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
5 cm groot.
10 gram ruwe stukjes van Peridoot in A-kwaliteit. De ruwe Peridoot stukjes zijn ca. 1 – 1