Peridoot A 50 gr. ruw
search
  • Peridoot A 50 gr. ruw
  • Peridoot A 50 gr. ruw
  • Peridoot A 50 gr. ruw
  • Peridoot A 50 gr. ruw
  • Peridoot A 50 gr. ruw

Peridoot A 50 gr. ruw

€ 68,75
Inclusief belasting

50 gram ruwe A-kwaliteit Peridoot steentjes. De Peridoot steentjes zijn ca. 0.5 tot 1,5 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De ruwe Peridoot A steentjes kopen

50 gram ruwe A-kwaliteit steentjes. De Peridoot steentjes zijn ca. 0,5 tot 1,5 cm. De vindplaats is Afghanistan. Je kunt de trommelsteentjes gebruiken in een grid, als decoratie of verwerken in bijvoorbeeld orgonites.

De werking van Peridoot

Peridoot, ook wel Chrysoliet of Olivijn genoemd, is een meridiaansteen die je kan helpen om oude karma op te ruimen. De steen reinigt zowel het lichaam als de geest en draagt bij aan een optimistische levensinstelling. Peridoot bevordert vriendschap, optimisme, concentratie en wijsheid. Het mineraal vermindert negatieve emoties zoals haat, woede, schuldgevoelens en ergernissen. Peridoot werkt heilzaam bij RSI klachten, eczeem, vermoeide ogen, staar en pijnplekken. De steen heeft een positieve werking op het hart, de nieren, de lever, de ogen, de longen, de milt, de stofwisseling en de balans. Peridoot is goed inzetbaar bij vergeetachtigheid en kan helpen bij een te snel werkende schildklier. Hij kan moeizame relaties aanzienlijk verbeteren. Peridoor coördineert de linker en rechter hersenhelften wat zorgt voor een goede balans en een betere motoriek. De steen stimuleert de paranormale ontwikkeling en helderziendheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze ruwe steentjes perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de wijsheid en het optimisme die de Peridoot te bieden heeft? Bestel de steentjes direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561075659
16 Items

Datasheet

Edelsteen
Peridoot
Gewicht
0.25 kg
Kleur
Groen
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
5 cm.
50 gram ruwe A-kwaliteit Peridoot steentjes. De Peridoot steentjes zijn ca. 0.5 tot 1