Dolomiet roze ruw nr.21
search
  • Dolomiet roze ruw nr.21
  • Dolomiet roze ruw nr.21
  • Dolomiet roze ruw nr.21
  • Dolomiet roze ruw nr.21

Dolomiet roze ruw nr.21

€ 65,90
Inclusief belasting

Dolomiet met Pyriet spray van 16 x 9 x 4,5 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Dolomiet roze ruw nr.21 kopen

Ruwe Dolomiet met Pyriet spray is afkomstig uit Marokko. Dit mooie stuk is 16 x 9 x 4,5 cm en weegt ca. 660 gram. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van Dolomiet

Dolomiet is een fijne, zachte en liefdevolle edelsteen die in vele kleuren kan voorkomen, maar meestal zachtroze is. Dit zachtroze kristal kan je helpen bij gevoelens van onveiligheid, spanning, verdriet of machteloosheid. Het geeft je een ontspannen gevoel en zorgt ervoor dat je je veilig en geborgen voelt. Daarnaast helpt dolomiet bij het omgaan met emoties zoals angst, spanning en woede. Het ondersteunt je in het verwoorden en verwerken van heftige emoties.

Wanneer dolomiet een fijn en veilig gevoel heeft gecreëerd, helpt het je verborgen talenten te ontdekken en je goede kanten naar voren te brengen. Zodra je je echt op je gemak voelt, kan dolomiet je ook ondersteunen bij het innemen van een leidende rol. Het is een goed idee om in moeilijke tijden iemand een stuk dolomiet cadeau te doen. De troostende en verzachtende werking van dolomiet kan namelijk een uitkomst zijn in tijden van verdriet en angst.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit ruwe stuk perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de liefde en zachtheid die de Dolomiet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze geslepen Aventurijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561216113
1 Item