• Nieuw
Bergkristal/Calciet geode nr.04
search
  • Bergkristal/Calciet geode nr.04
  • Bergkristal/Calciet geode nr.04
  • Bergkristal/Calciet geode nr.04
  • Bergkristal/Calciet geode nr.04

Bergkristal/Calciet geode nr.04

€ 19,45
Inclusief belasting

Bergkristal/Calciet geode nr.04 uit Marokko, deze steen weegt 332 en is 10-15 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Bergkristal/Calciet Geode nr.04

Bergkristal/Calciet Geode nr.04 uit Marokko is een prachtige combinatie van bergkristal en calciet, met een gewicht van 332 gram en een afmeting tussen 10 en 15 cm. Bergkristal staat bekend om zijn helende, versterkende en zuiverende werking en is al eeuwenlang een van de meest gewaardeerde edelstenen. Dankzij zijn veelzijdige kracht is bergkristal een perfecte steen voor wie op zoek is naar spirituele groei, helderheid en energie.

De werking van Bergkristal

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Bergkristal is een van de meest krachtige en veelzijdige edelstenen. Het kristal brengt energie, helpt bij concentratie en biedt inspiratie in moeilijke situaties. Door zijn sterke reinigende werking helpt bergkristal om negatieve energieën te verdrijven en een zuivere, heldere geest te behouden. Deze steen geeft helder inzicht in je eigen drijfveren en motieven, wat bijdraagt aan persoonlijke groei en zelfbewustzijn.

Daarnaast versterkt bergkristal de werking van andere edelstenen en creëert het een positieve en beschermende energie in de omgeving waarin het zich bevindt. Het is een ideale steen voor meditatie, omdat het helpt om de geest te kalmeren en een diepere verbinding met jezelf te vinden.

Fysieke Eigenschappen

Bergkristal staat ook bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het bevordert fysieke heling door het lichaam te versterken en het immuunsysteem te stimuleren. Het kristal draagt bij aan algeheel welzijn door energieblokkades in het lichaam op te heffen, wat helpt om de balans in lichaam en geest te herstellen.

Geologische Oorsprong

Deze bergkristal/calciet geode komt uit Marokko, een land dat bekend staat om zijn rijke edelsteenafzettingen. De combinatie van bergkristal en calciet maakt deze geode niet alleen energetisch krachtig, maar ook visueel indrukwekkend. De ruwe, natuurlijke afwerking van deze steen maakt het tot een opvallend decoratief object dat tegelijkertijd een sterke energetische werking heeft.

Disclaimer

Hoewel bergkristal talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Bergkristal/Calciet Geode nr.04 toe aan je collectie en ervaar de krachtige energie van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar spirituele groei, fysieke heling of een decoratief object, deze geode biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de energie van bergkristal en calciet je leven verrijken!

8718561217486
1 Item