Golden Healer 500 gr- ruwe brokjes
search
  • Golden Healer 500 gr- ruwe brokjes
  • Golden Healer 500 gr- ruwe brokjes
  • Golden Healer 500 gr- ruwe brokjes

Golden Healer 500 gr. ruwe brokjes

€ 32,50
Inclusief belasting

500 gram van de ruwe half-edelsteen brokjes Golden Healer. De brokjes zijn ca. 3-6 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Golden Healer 500 gr. ruwe brokjes kopen

Een zakje met 500 gram ruwe brokjes Golden Healer, de stukjes zijn ca. 3 tot 6 cm groot. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Golden Healer brokjes

Helende energie: Golden Healer staat bekend om zijn sterke helende energie en wordt vaak gebruikt voor genezing op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Het kan helpen bij het versnellen van het genezingsproces en het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Zuivering en balans: Deze steen kan helpen bij het zuiveren en in balans brengen van de energiecentra in het lichaam, ook wel bekend als chakra's. Het bevordert harmonie en evenwicht in zowel het fysieke als het energetische lichaam.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Golden Healer ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zuivering en balans die de Golden Healer edelsteen te bieden heeft? Bestel de Golden Healer dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561203540
20 Items

Datasheet

Edelsteen
Golden Healer
Gewicht
0
5
Kleur
Geel
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
500 gram van de ruwe half-edelsteen brokjes Golden Healer. De brokjes zijn ca. 3-6 cm.