Calciet limoen - lemon ruw nr.01
search
  • Calciet limoen - lemon ruw nr.01
  • Calciet limoen - lemon ruw nr.01
  • Calciet limoen - lemon ruw nr.01
  • Calciet limoen - lemon ruw nr.01

Calciet limoen - lemon ruw nr.01

€ 32,40
Inclusief belasting

Ruw stuk Calciet Lemon van ca. 1,08 kg. Het stuk is afkomstig uit Afghanistan. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Calciet Lemon/Limoen ruw stuk nr.01 kopen

Mooi ruw stuk van Calciet limoen/lemon. Het stuk is 15,5 x 9,5 x 5 cm en weegt ca. 1,08 kg. Dit ruwe stuk is gevonden in Afghanistan. 

De werking van Calciet

Lemon Calciet staat bekend om zijn verhelderende en energiegevende eigenschappen. Deze vrolijke gele steen bevordert zelfvertrouwen, motivatie en positiviteit.

Lemon Calciet werkt heilzaam voor de spijsvertering, het immuunsysteem, en de huid. Het helpt bij het ontgiften van het lichaam en ondersteunt de opname van calcium, wat goed is voor de botten en tanden. Daarnaast kan het helpen bij de verlichting van maagdarmklachten en huidproblemen zoals eczeem en acne.

De steen helpt bij het verminderen van pijn zoals spierpijn, gewrichtspijn, en hoofdpijn. Lemon Calciet kan ook bijdragen aan het verminderen van stress en angst, en het brengt emotionele balans. Het helpt negatieve energieën te verwijderen en creëert een gevoel van rust en sereniteit.

Op mentaal vlak bevordert Lemon Calciet concentratie en helder denken, wat het een uitstekende steen maakt voor studie en werk. Het ondersteunt bij het organiseren van gedachten en het structureren van je leven, waardoor je beter in staat bent om doelen te stellen en te bereiken.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past dit ruwe stuk Calciet perfect bij jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de energie en concentratie die de Lemon Calciet te bieden heeft? Bestel de schijf direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561215352
1 Item