Caribbean blue Calciet ruw nr.01
search
  • Caribbean blue Calciet ruw nr.01
  • Caribbean blue Calciet ruw nr.01
  • Caribbean blue Calciet ruw nr.01
  • Caribbean blue Calciet ruw nr.01

Caribbean blue Calciet ruw nr.01

€ 185,00
Inclusief belasting

Bijzonder ruw stuk van Caribbean Blue Calciet uit Afghanistan. Het stuk weegt 1,54 kg. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Caribbean blue Calciet ruw nr.01 kopen

Grote ruwe brok van Caribbean Blue Calciet. Dit stuk is 15,5 x 9,5 x 7,5 cm en weegt 1,54 kg. De Calciet is afkomstig uit Afghanistan. 

Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van Caribbean Blue Calciet

Een andere benaming voor deze steen is blauwe Aragoniet. Caribbean Blue Calciet uit Afghanistan heeft unieke energetische eigenschappen die bijdragen aan emotionele heling, innerlijke rust en spirituele groei. Deze steen kan stress, spanning en angstgevoelens verminderen dankzij zijn kalmerende energie, wat een gevoel van ontspanning en welzijn bevordert. Hierdoor is het een waardevol hulpmiddel voor stressmanagement. Bovendien kan Caribbean Blue Calciet de slaap bevorderen door de geest te kalmeren en rusteloosheid te verlichten, wat het gemakkelijker maakt om in slaap te vallen en diep te slapen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Caribbean blue helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de ontspanning en de goeie nachtrust die de Calciet Caribbean blue edelsteen te bieden heeft? Bestel de ruwe Calciet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561216434
1 Item