Erytriet kristal op moedersteen nr- 02
search
  • Erytriet kristal op moedersteen nr- 02
  • Erytriet kristal op moedersteen nr- 02
  • Erytriet kristal op moedersteen nr- 02
  • Erytriet kristal op moedersteen nr- 02

Erytriet kristal op moedersteen nr. 02

€ 159,50
Inclusief belasting

Erytriet kristallen op moedersteen uit Marokko, deze paarse steen is 9 cm en 240 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Erytriet op moedersteen nr.2 kopen

Prachtige dieppaarse kleuren in deze Erytriet steen. Deze bijzondere steen is 9 x 8 x 3 cm en 240 gram. De vindplaats van deze Erytrien/Erytriet is Marokko. 

De werking van de Erytriet op moedersteen 

Erythriet of Erytrien op een moedersteen is een fascinerend gezicht! Erythriet staat bekend om zijn verbinding met het hartchakra en wordt geassocieerd met liefde, compassie en emotionele genezing. Het wordt gezien als een steen die helpt bij het openen en zuiveren van het hart, waardoor liefdevolle energie vrij kan stromen. Erythriet wordt gebruikt om emotionele blokkades op te heffen, liefde voor jezelf en anderen te vergroten, en helpt bij het helen van emotionele wonden en trauma's. Het mineraal wordt ook geassocieerd met het versterken van relaties en het bevorderen van harmonie in zowel romantische als vriendschappelijke banden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Erytriet op moedersteen helemaal bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de zuivering en liefdevolle energie die de Erytriet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Erytriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201010
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Erytriet
Gewicht
0
25
Kleur
Paars
Herkomst
Marokko
Omschrijving
Erytriet kristallen op moedersteen uit Marokko
deze paarse steen is 9 cm en 240 gram.