Citrien Brazilië ruwe brokjes (verhit)
search
  • Citrien Brazilië ruwe brokjes (verhit)
  • Citrien Brazilië ruwe brokjes (verhit)
  • Citrien Brazilië ruwe brokjes (verhit)
  • Citrien Brazilië ruwe brokjes (verhit)
  • Citrien Brazilië ruwe brokjes (verhit)

Citrien Brazilië ruwe brokjes (verhit)

€ 8,80
Inclusief belasting

Ruwe brokjes van verhitte Citrien met een gewicht tussen 15 tot 60 gram uit Brazilië.

In diverse gewichtscategorieën beschikbaar.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Citrien (verhit) brokjes ruw kopen

Mooie brokjes ruwe Citrien uit Brazilië met een gewicht tussen 15 tot 60 gram, ca. 2 tot 5 cm . Let op! Dit is geen natuurlijke Citrien, maar de verhitte.

 

De werking van verhitte Citrien brokjes

Citrien is een bijzondere gewilde (half) edelsteen. De steen staat voor openheid, levenslust, levensmoed en vitaliteit. Citrien is een hartverwarmende steen die je vrolijk stemt. Ook kan de steen je zelfvertrouwen en een boost geven. De steen trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit te delen met anderen. Citrien vermindert faalangst, zwaarmoedigheid, depressies, angsten en fobieën. Het mineraal bevordert concentratievermogen, zelfrespect, individualiteit, extraversie, levensvreugde en creativiteit. Citrien heeft een positieve werking op de zenuwen, maag, milt en alvleesklier. Ook stimuleert hij zelfverwezenlijking.

 

Let op: Deze edelsteen wordt vaak gemaakt door het zelf branden/verhitten van Amethist. Door Amethist op hoge temperatuur te verhitten wordt hij donkergeel. Hierdoor zijn de eigenschappen in vergelijking met de natuurlijke soort minder sterk. Let daarom op dat je niet een verhitte ( ook wel gebrande Citrien genoemd) versie koopt voor healing doeleinden. De echte natuurlijke Citrien heeft op natuurlijke wijze zijn gouden kleur gekregen. Wij vermelden het altijd als de Citrien verhit is. Staat er niets in de productnaam dan is de Citrien op natuurlijke wijze gevormd.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

 

Bestel direct online

Passen de brokjes ruwe Citrien (verhit) uit Brazilië perfect bij jou of heb jij behoefte aan de levenslust en vitaliteit die Citrien jou te bieden heeft? Bestel de ruwe Citrien uit Brazilië direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561078957
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Citrien
Gewicht
1
Kleur
Geel
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
Ruwe Brokjes van verhitte Citrien met een gewicht tussen 15 – 60 gram uit Brazilië.