Hessoniet plakje nr.2
search
  • Hessoniet plakje nr.2
  • Hessoniet plakje nr.2
  • Hessoniet plakje nr.2
  • Hessoniet plakje nr.2
  • Hessoniet plakje nr.2

Hessoniet plakje nr.2

€ 87,00
Inclusief belasting

Mooi gepolijst schijfje van de edelsteen Hessoniet van 87 gram. De Hessoniet komt uit Afghanistan.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Hessoniet plakje nr.2 kopen

Een gepolijst plakje van de edelsteen Hessoniet uit Afghanistan. Het plakje heeft afmetingen van 6.7 x 5.6 x 1.1 cm en weegt 87 gram. 

De werking van de edelsteen Hessoniet

Hessoniet, ook wel oranje Granaat genoemd, is samen met Citrien een steen voor voorspoed. Hij stimuleert je creatieve vermogens en heelt je financiële en lichamelijke beperkingen. Hij reinigt je chakra’s en geeft ze nieuwe energie. De edelsteen Hessoniet helpt je door moeilijke perioden te komen, ondersteunt je bij de omgang met verdriet en stressvolle situaties. Hessoniet maakt je gevoelens helder en laat je zoeken naar nieuwe uitdagingen. De steen opent je hart en geeft je meer zelfvertrouwen. Van Hessoniet wordt gezegd dat hij het lichaam ondersteunt bij de opname van mineralen en vitaminen en een positieve werking heeft op nieren, blaas, hart, longen en ziektes van het bloed. Zodoende ondersteunt hij het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Disclaimer 

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past het plakje Hessoniet (Granaat oranje) perfect bij jouw interieur of in je praktijk en heb jij behoefte aan het zelfhelende vermogen of helderheid in gevoelend die Hessoniet jouw te bieden heeft? Bestel het plakje Hessoniet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1480
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Hessoniet
Gewicht
0
25
Kleur
Oranje
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
Mooi gepolijst plakje van de edelsteen Hessoniet van 87 gram. De Hessoniet komt uit Afghanistan.