Candle kwarts ruw nr.03
search
  • Candle kwarts ruw nr.03
  • Candle kwarts ruw nr.03
  • Candle kwarts ruw nr.03
  • Candle kwarts ruw nr.03

Candle kwarts ruw nr.03

€ 38,65
Inclusief belasting

Ruwe Candle kwarts cluster van 9 x 8,5 x 5,5 cm. Dit mooie stuk weegt ca. 445 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Candle kwarts ruw nr.03 kopen

Candle kwarts cluster van ca. 445 gram. Dit mooie stuk uit Madagaskar is 9 x 8,5 x 5,5 cm. 

Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van Candle kwarts

Een ruwe candle kwarts uit Madagaskar heeft een bijzondere spirituele werking die zowel transformerend als helend is. Met zijn kenmerkende kaarsachtige structuur en lichtgevende energie, wordt candle kwarts vaak geprezen om zijn vermogen om licht en helderheid in het leven te brengen.

De spirituele werking van een ruwe candle kwarts begint met zijn vermogen om diepe spirituele verlichting en inzicht te bevorderen. Deze steen helpt bij het openen van het kruinchakra, waardoor een verbinding met hogere spirituele rijken en gidsen mogelijk wordt. Het bevordert een gevoel van universele liefde en eenheid, en helpt bij het verkrijgen van diepgaande spirituele inzichten en wijsheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze cluster perfect bij jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de wijsheid en spirituele inzichten die de Candle kwarts te bieden heeft? Bestel de ruwe cluster direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561215819
1 Item