Fairy stone / Fee steen nr.7
search
  • Fairy stone / Fee steen nr.7
  • Fairy stone / Fee steen nr.7
  • Fairy stone / Fee steen nr.7
  • Fairy stone / Fee steen nr.7
  • Fairy stone / Fee steen nr.7

Fairy stone / Fee steen nr.7

€ 35,70
Inclusief belasting

Fairy stone of Fee steen van 115 gram. De steen is ca. 5,5 cm lang en 4,5 cm breed.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Fairy stone kopen
Dit unieke stuk weegt 115 gram. De Fairy stone is ca 5,5 cm lang, 4,5 cm breed en 1 cm hoog. De fairy stone of Fee steen is afkomstig uit Quebec, Canada.

De werking van de Fairy stone
Fairy stone of Fee steen is een sterk aardende steen, je kunt je hierdoor beter focussen en concentreren. De steen brengt vreugde en vrijheid en houdt negatieve emoties tegen. Fairy stone laat je naar de toekomst kijken. Hij kan je helpen bij je spirituele ontwikkeling en voedt dit met de vrouwelijke energie van de aarde.

Het verhaal over de Elfensteen door de Inheemse bevolking van Noord-Quebec. De indianen noemen deze steen al honderden jaren Elfensteen of Fairy stone. Ze gebruikte het meestal als gelukssteen bij het vissen of jagen. Mensen gaven de mooiste Elfenstenen aan hun geliefde. De grootste exemplaren kregen een bijzondere plek in huis, want volgens de legende zouden ze beschermen tegen kwade geesten. Ze brengen ook een goede gezondheid en welvarendheid aan de bewoners van dat huis. Eén van de belangrijkste rivieren waar de Fairy stone gevonden wordt is de Harricana rivier. Dit is de op één na grootste rivier van Canada. De indianen vonden deze stenen op de stranden tijdens hun reis richting Abitibi en vonden ze op koekjes lijken. Harricana betekent ‘rivier van koekjes, in de Algonquin taal. De vorm van deze steen wordt enkel alleen in het noorden van Quebec Canada gevonden. Ze worden gevormd op de bodem van grote meren die ontstaan vanuit gletsjers. De oppervlakte van de steen is meestal glad en de binnenkant is bobbelig. De onregelmatige lijnen worden veroorzaakt door hele kleine wormpjes of andere organische resten die miljoenen jaren geleden gefossiliseerd zijn.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze fairy stone perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de concentratie en focus die de Fairy stone te bieden heeft? Bestel dit stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1443
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Fairy stone
Gewicht
0
25
Kleur
Natuur
Herkomst
Canada
Omschrijving
5 cm breed.
5 cm lang en 4
Fairy stone of Fee steen van 115 gram. De steen is ca. 5