Calciet smaragd groen 250 gr- ruwe brokjes
search
  • Calciet smaragd groen 250 gr- ruwe brokjes
  • Calciet smaragd groen 250 gr- ruwe brokjes
  • Calciet smaragd groen 250 gr- ruwe brokjes

Calciet smaragd groen 250 gr. ruwe brokjes

€ 17,50
Inclusief belasting

250 gram van de ruwe half-edelsteen smaragdgroene Calciet uit Mexico. De brokjes zijn ca. 3-6 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calciet smaragd groen 250 gr. ruwe brokjes kopen

Een zakje met 250 gram ruwe brokjes Calciet groen, de stukjes zijn ca. 3 tot 6 cm groot. De vindplaats van deze Calciet groen is Mexico. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Calciet rood brokjes

Hartchakra: Deze steen is sterk verbonden met het hartchakra, dat verantwoordelijk is voor liefde, mededogen en emotionele balans. Groene calciet kan helpen bij het openen en balanceren van het hartchakra, waardoor je gevoelens van liefde, vriendelijkheid en verbondenheid met anderen kunt vergroten. Groei en persoonlijke ontwikkeling: Groene calciet moedigt groei en persoonlijke ontwikkeling aan. Het kan je helpen bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, het ontwikkelen van je intuïtie en het bevorderen van spirituele groei. Emotionele balans: Deze steen helpt bij het in evenwicht brengen van emoties en kan helpen bij het verminderen van negatieve gevoelens zoals verdriet en bezorgdheid. Het bevordert een gevoel van emotionele welzijn en innerlijke vrede.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Calciet groen ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het mededogen en de vriendelijkheid die de Calciet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Calciet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561203496
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Calciet
Gewicht
0
25
Kleur
Groen
Herkomst
Mexico
Omschrijving
250 gram van de ruwe half-edelsteen smaragdgroene Calciet uit Mexico. De brokjes zijn ca. 3-6 cm.