Bruciet ruw stuk ca- 3-4 cm
search
  • Bruciet ruw stuk ca- 3-4 cm
  • Bruciet ruw stuk ca- 3-4 cm
  • Bruciet ruw stuk ca- 3-4 cm

Bruciet ruw stuk ca. 3-4 cm

€ 56,50
Inclusief belasting

Een stukje ruwe Bruciet half-edelsteen van ca. 3-4 cm groot uit Pakistan. Gewicht ca. 50 gram. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bruciet ruw stuk ca. 3-4 cm kopen

Bijzondere gele ruwe Bruciet, het stukje is ca. 3 tot 4 cm groot. De vindplaats van deze Bruciet is Pakistan. Let op! Het stukje dat je ontvangt kan afwijken van de foto, elke Bruciet is uniek.

De werking van de ruwe Bruciet

Ruwe Bruciet is een zeldzame en krachtige edelsteen met unieke eigenschappen die vooral verband houden met het versterken van emotionele stabiliteit en spirituele groei. Emotionele balans: Bruciet staat bekend om zijn vermogen om emotionele balans en stabiliteit te bevorderen. Het kan helpen bij het kalmeren van sterke emoties, het verminderen van angst en stress, en het vergroten van gevoelens van innerlijke rust en vrede. Zelfreflectie en inzicht: Deze steen moedigt zelfreflectie en innerlijke groei aan. Het kan helpen bij het verkrijgen van dieper inzicht in jezelf, je gedrag en je emotionele reacties. Hierdoor kun je persoonlijke groei en transformatie bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Bruciet ruw perfect bij jouw intentie of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de zelfreflectie en innerlijke groei die de Bruciet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Bruciet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

BrucR06-a
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Bruciet
Gewicht
0
25
Kleur
Geel
Herkomst
Pakistan
Omschrijving
Een stukje ruwe Bruciet half-edelsteen van ca. 3-4 cm groot uit Pakistan. Gewicht ca. 50 gram.