Bergkristal Arkansas AA ruw- nr-52
search
  • Bergkristal Arkansas AA ruw- nr-52
  • Bergkristal Arkansas AA ruw- nr-52
  • Bergkristal Arkansas AA ruw- nr-52
  • Bergkristal Arkansas AA ruw- nr-52
  • Bergkristal Arkansas AA ruw- nr-52

Bergkristal Arkansas AA ruw, nr.52

€ 423,50
Inclusief belasting

Bergkristal van superkwaliteit uit Arkansas Amerika. Dit kristal is 14 cm en 610 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bergkristal Arkansas ruw kopen

Prachtige cluster met punten van Bergkristal, de vindplaats van deze Bergkristal is Arkansas. Het stuk is 14 x 11 x 9 cm en 610 gram. Je ontvangt het stuk van de foto. Ontzettend mooi edelstenen kunstwerk om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer of kantoor te plaatsen, of om meditaties mee te doen.

De werking van de Bergkristal Arkansas ruw nr.51

Een bergkristal cluster uit Arkansas, Amerika, is als een kostbaar juweel uit de diepten van de aarde. Dit prachtige stuk natuurlijke schoonheid neemt je mee op een reis door de tijd, naar de geheimen van de aarde zelf. De kristalhelderheid en zuiverheid van dit cluster zijn ronduit adembenemend. Als je ernaar kijkt, lijkt het alsof je recht in de ziel van de aarde kijkt. Elk facet schittert als een fonkelende ster aan de nachtelijke hemel, en je voelt de magie en kracht die erin besloten liggen. Wanneer je dit kristallen cluster vasthoudt, voel je een verbinding met de diepste lagen van de aarde en haar oude wijsheid. Het is als het vasthouden van een stukje van de aarde zelf, een aardse schat die ons eraan herinnert dat we deel uitmaken van iets veel groter dan onszelf. Deze clusters zijn niet alleen visuele meesterwerken, maar ze hebben ook een diepgaande spirituele betekenis. Ze kunnen je helpen om negatieve energieën te transformeren en innerlijke helderheid te vinden. Ze zijn als een venster naar de spirituele wereld, een bron van inspiratie en kracht.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze schitterende Bergkristal Arkansas nr.51 perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de kracht en verbinding die de Bergkristal te bieden heeft? Bestel deze unieke Bergkristal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

3978
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Bergkristal
Gewicht
0
610
Kleur
Wit / transparant
Herkomst
Amerika
Omschrijving
Bergkristal van superkwaliteit uit Arkansas Amerika. Dit kristal is 14 cm en 610 gram.