Azuriet / Malachiet A ruw nr.41
search
  • Azuriet / Malachiet A ruw nr.41
  • Azuriet / Malachiet A ruw nr.41
  • Azuriet / Malachiet A ruw nr.41
  • Azuriet / Malachiet A ruw nr.41

Azuriet / Malachiet A ruw nr.41

€ 322,00
Inclusief belasting

Een prachtig ruw stuk van Azuriet Malachiet A, de vindplaats van deze steen is Marokko. Hij is 13 x 9 x 7 cm in doorsnede en weegt 918  gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Azuriet Malachiet A ruw nr.41 kopen

Een prachtig ruw stuk van Azuriet Malachiet A. Hij is 13 x 9 x 7 cm in doorsnede en weegt 918  gram en is gevonden in Marokko. Je ontvangt de exacte steen van de foto.

De werking van de Azuriet Malachiet A

Spiritueel gezien is Azuriet malachiet een steen van inzicht en transformatie. Het combineert de diepblauwe kleur van Azuriet met de groene tinten van malachiet, wat zorgt voor een krachtige synergie van energieën. Azuriet staat bekend om zijn vermogen om helderheid van denken en diep spiritueel inzicht te bevorderen. Het helpt je om je intuïtie te versterken en je spirituele bewustzijn te verdiepen. Malachiet daarentegen, is een steen van emotionele genezing en bescherming. Het helpt je om negatieve energieën te absorberen en te transformeren, waardoor je een gevoel van balans en harmonie kunt ervaren. Deze combinatie ondersteunt ook het hart- en keelchakra, waardoor communicatie en expressie van gevoelens worden verbeterd. Azuriet malachiet uit Marokko helpt bij het loslaten van oude patronen en het doorbreken van emotionele blokkades, zodat je met meer vertrouwen en helderheid vooruit kunt gaan. Deze steen is ideaal voor meditatie en spirituele oefeningen, omdat het helpt om een diepe verbinding met jezelf en het universum te bevorderen en je spirituele reis te verrijken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit zeer mooie stukje Azuriet-Malachiet helemaal bij jouw interieur, in jouw praktijk en/of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het inzicht en de transformatie die de Azuriet Malachiet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Azuriet Malachiet A ruw nr.41 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561872579
1 Item