Bergkristal laser wand puntjes 500 gr-
search
  • Bergkristal laser wand puntjes 500 gr-
  • Bergkristal laser wand puntjes 500 gr-
  • Bergkristal laser wand puntjes 500 gr-
  • Bergkristal laser wand puntjes 500 gr-

Bergkristal laser wand puntjes 500 gr.

€ 64,05
Inclusief belasting

Bergkristal laser wand puntjes, 500 gram in ca. 2 tot 5 cm lang. Ideaal voor kristalgrids. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 500 gr. Bergkristal laser puntjes kopen

Een zakje met 500 gram ruwe Bergkristal laser punten, formaten ongeveer ca. 2 tot 5 cm. Ideaal om te gebruiken in kristal grids of in Orgonite projecten. Let op! Wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Bergkristal laser puntjes 

Bergkristal wordt vaak gebruikt om intenties en doelen te versterken. Door je intentie in de steen te programmeren en deze bij je te dragen, kun je de energie van bergkristal gebruiken om je doelen te ondersteunen en te manifesteren. Voor veel mensen wordt bergkristal geassocieerd met spirituele groei en bewustzijnsverruiming. Het kan helpen bij het openen van je spirituele kanalen en het versterken van je intuïtie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Passen deze Bergkristal puntjes perfect bij jouw project of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de manifestatie en bewustzijnsverruiming die de Bergkristal edelsteen te bieden heeft? Bestel de Bergkristal punten dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561203434
19 Items

Datasheet

Edelsteen
Bergkistal
Gewicht
0
5
Kleur
Wit / transparant
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
Bergkristal laser wand puntjes
dunne puntjes van ca. 2-5 cm lang. Goed voor grid-werk.