Bergkristal Arkansas ruw A nr.12
search
  • Bergkristal Arkansas ruw A nr.12
  • Bergkristal Arkansas ruw A nr.12
  • Bergkristal Arkansas ruw A nr.12
  • Bergkristal Arkansas ruw A nr.12

Bergkristal Arkansas ruw A nr.12

€ 345,00
Inclusief belasting

Een indrukwekkend en schitterend ruw stuk bergkristal, afkomstig uit Arkansas. Dit prachtige exemplaar weegt, 1085 gram en heeft afmetingen van 17,5 x 11 x 8 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bergkristal Arkansas ruw A nr.12 kopen

Een indrukwekkend en schitterend ruw stuk bergkristal, afkomstig uit Arkansas. Dit prachtige exemplaar weegt, 1085 gram en heeft afmetingen van 17,5 x 11 x 8 cm. Je ontvangt precies de steen zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Bergkristal

Bergkristal, ook wel bekend als helder kwarts, is een van de krachtigste en veelzijdigste kristallen die er bestaan. Deze steen staat bekend om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. Wanneer je dit indrukwekkende stuk bergkristal in je handen houdt, voel je onmiddellijk de krachtige en helende energie die het uitstraalt. Bergkristal werkt als een natuurlijke energiefilter en kan negatieve energieën absorberen, opslaan, vrijgeven en reguleren.

Spiritueel gezien is bergkristal een steen van helderheid en bewustzijn. Het helpt je om je geest te zuiveren en je gedachten te ordenen, wat leidt tot een verbeterde concentratie en focus. Bergkristal versterkt de werking van andere kristallen en kun je spirituele ontwikkeling en intuïtie bevorderen. Het creëert een diepe verbinding met je hogere zelf en de universele energie, wat je helpt om inzichten en wijsheid te ontvangen.

Bergkristal uit Arkansas staat ook bekend om zijn vermogen om de aura te reinigen en te beschermen, wat zorgt voor een gevoel van evenwicht en harmonie. Deze steen kun je energieniveau verhogen en je immuunsysteem versterken, waardoor je je fysiek en mentaal vitaler voelt. Bergkristal is ideaal voor meditatie en spirituele oefeningen, omdat het helpt om een rustige en gefocuste staat van zijn te bereiken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Ben je onder de indruk van de zuiverende en versterkende kracht van deze Bergkristal uit Arkansas? Past hij perfect bij jouw interieur of spirituele praktijk? Of heb jij behoefte aan de helderheid en energie die deze prachtige steen te bieden heeft? Bestel de Bergkristal Arkansas ruw nr.12, dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jouw leven kan verrijken en beschermen.

8718561215062
1 Item