Calciet mangano, Bergkristal en Pyriet ruw, nr.128
search
  • Calciet mangano, Bergkristal en Pyriet ruw, nr.128
  • Calciet mangano, Bergkristal en Pyriet ruw, nr.128
  • Calciet mangano, Bergkristal en Pyriet ruw, nr.128
  • Calciet mangano, Bergkristal en Pyriet ruw, nr.128
  • Calciet mangano, Bergkristal en Pyriet ruw, nr.128

Calciet mangano, Bergkristal en Pyriet ruw, nr.128

€ 895,00
Inclusief belasting

Prachtig stuk van Calciet mangano, Bergkristal en Pyriet. Het stuk is ca. 12 x 14 x 8,5 cm. Dit mooie stuk komt uit Bulgarije.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het ruwe stuk Calciet mangano, Bergkristal en Pyriet nr. 128 kopen
Prachtig ruw stuk van Calciet mangano, Bergkristal en Pyriet. Het stuk is ca. 12 cm lang, 14 cm breed en 8,5 cm hoog. Dit ruwe stuk weegt 1,27 kilo. Het mooie Calciet mangano stuk komt uit Bulgarije. Het bijzondere aan Calciet mangano is dat het kan fluoresceren onder een speciale lamp.

De werking van het ruwe Calciet mangano, Bergkristal en Pyriet nr. 128
Calciet mangano normaliseert het hartritme en kan het bloed verbeteren. Het bijzondere aan Calciet mangano is dat het kan fluoresceren onder een speciale lamp. De steen stimuleert vriendelijkheid, acceptatie, warmte en behulpzaamheid.
Bergkristal is al eeuwenlang een van de meest populaire stenen uit de geschiedenis. De steen heeft een zuiverende en reinigende werking. Bergkristal versterkt de omgeving en de werking van andere stenen. Het mineraal bevordert balans, harmonie, liefde, concentratie en het helder denken.
Pyriet heb je in verschillende vormen, namelijk in kristalgroepjes, kubusvormen of als zon. Pyriet bevordert inzicht en zelfkennis in de oorzaken van problematiek en van ziekten of de oorzaak ervan. De steen kan in het algemeen goed werken tegen bloedarmoede en klachten aan het hart of de longen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
past dit prachtige ruwe stuk bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de vriendelijkheid en warmte die de Calciet mangano te bieden heeft? Bestel het stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1543
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Calciet
Gewicht
1
265
Herkomst
Bulgarije
Omschrijving
5 cm. Dit mooie stuk komt uit Bulgarije.
Bergkristal en Pyriet. Het stuk is ca. 12 x 14 x 8
Prachtig stuk van Calciet mangano