Danburiet met kristallisaties nr.6
search
  • Danburiet met kristallisaties nr.6
  • Danburiet met kristallisaties nr.6
  • Danburiet met kristallisaties nr.6
  • Danburiet met kristallisaties nr.6
  • Danburiet met kristallisaties nr.6

Danburiet met kristallisaties nr.6

€ 69,00
Inclusief belasting

Ruw stukje Danburiet met kristallisaties. Het ruwe Danburiet stukje is 6,5 x 3,5 x 3 cm.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het stukje Danburiet met kristallisaties nr. 6 kopen

Ruw stukje Danburiet met kristallisaties. Het ruwe Danburiet stukje is 6,5 cm lang, 3,5 cm breed en 3 cm hoog. Het stukje weegt 75 gram.

De werking van Danburiet
Danburiet is goed voor de spirituele ontwikkeling. De steen vergroot het bewustzijn van de hogere spirituele vibraties. Danburiet opent en reinigt de kruinchakra en harmoniseert deze met de hartchakra. Het kristal vermindert angst, verdriet, zorgen, woede, wrok en slaapproblemen. Ook vermindert de steen de kans op een burn-out. Danburiet werkt heilzaam bij anorexia, slechte spijsvertering en bij problemen aan het hart. Danburiet bevordert zelfvertrouwen, onvoorwaardelijke liefde en kalmte. het mineraal kan beperkende gedragsproblemen oplossen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit ruwe stuk perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan het zelfvertrouwen en de liefde die de Danburiet te bieden heeft? Bestel het unieke stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1621
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Danburiet
Gewicht
0
25
Kleur
Wit / transparant
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
5 x 3
5 x 3 cm.
Ruw stukje Danburiet met kristallisaties. Het ruwe Danburiet stukje is 6