• Nieuw
Cavansiet ruw nr.03
search
  • Cavansiet ruw nr.03
  • Cavansiet ruw nr.03
  • Cavansiet ruw nr.03
  • Cavansiet ruw nr.03
  • Cavansiet ruw nr.03

Cavansiet ruw nr.03

€ 124,00
Inclusief belasting

Cavansiet ruw nr.03 uit India, deze steen weegt 55 gram en is 5 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Cavansiet Ruw nr.03

Cavansiet Ruw nr.03 uit India is een prachtig en krachtig stuk met een gewicht van 55 gram en een grootte van 5 cm. De edelsteen cavansiet staat bekend om zijn intense energie en is geliefd vanwege zijn prachtige helderblauwe kleur. Het mineraal heeft niet alleen visueel een sterke aantrekkingskracht, maar beïnvloedt ook op krachtige wijze de energie van zijn drager.

De werking van Cavansiet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Cavansiet is een steen die het zelfrespect versterkt en zorgt voor levenslust, optimisme en bemoediging. Het is een uitstekende steen voor wie op zoek is naar meer positiviteit en zelfvertrouwen. De kalmerende energie van cavansiet helpt bij het verminderen van stress en stressgerelateerde klachten, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van innerlijke rust en helderheid bevordert.

Op spiritueel niveau ondersteunt cavansiet persoonlijke en spirituele groei. Het helpt je om met een positieve instelling door het leven te gaan en je spirituele pad te volgen. De steen is ideaal voor meditatie en voor momenten van innerlijke reflectie, waar het een kalme en vredige energie brengt.

Fysieke Eigenschappen

Cavansiet wordt ook geassocieerd met fysieke heling. Het mineraal staat bekend om zijn heilzame werking bij nier-, oog- en oorklachten. De steen helpt bij het in balans brengen van het lichaam en ondersteunt een gezond energieniveau. Het wordt vaak gebruikt om het lichaam te kalmeren en stressfysieke klachten te verlichten.

Geologische Oorsprong

Dit cavansietstuk komt uit India, een regio die bekend staat om zijn productie van hoogwaardige edelstenen. De felblauwe kristallen van cavansiet maken dit stuk niet alleen energetisch krachtig, maar ook visueel aantrekkelijk. Het is een prachtige aanvulling op elke edelsteencollectie en fungeert als een krachtige steen voor zowel heling als decoratie.

Disclaimer

Hoewel cavansiet talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Cavansiet Ruw nr.03 toe aan je collectie en ervaar de krachtige, kalmerende energie van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar spirituele groei, emotionele balans of een decoratief object, cavansiet biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de energie van cavansiet je leven verrijken!

8718561216045
1 Item