Feng shui vlam Roze kwarts nr.05
search
  • Feng shui vlam Roze kwarts nr.05
  • Feng shui vlam Roze kwarts nr.05
  • Feng shui vlam Roze kwarts nr.05
  • Feng shui vlam Roze kwarts nr.05

Feng shui vlam Roze kwarts nr.05

€ 112,00
Inclusief belasting

Geslepen feng shui vlam van Roze kwarts. De vlam is 7,5 x 6,5 x 11 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Feng shui vlam Roze kwarts nr.05 kopen 

Feng shui vlam van Roze kwarts. De vlam is 7,5 x 6,5 x 11 cm en weegt 743 gram. De roze kwarts is afkomstig uit Madagaskar. 

Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van Roze kwarts

Rozenkwarts staat bekend om zijn zachte, liefdevolle energie en spirituele helende eigenschappen. Met zijn delicate roze tinten wordt deze edelsteen vaak gebruikt om liefde, vrede en emotioneel welzijn te bevorderen. Spiritueel gezien is een rozenkwarts een krachtige bron van onvoorwaardelijke liefde, die het hartchakra opent en liefdevolle energieën in je leven aantrekt. Deze steen bevordert zelfliefde, eigenwaarde en emotionele genezing, waardoor hij ideaal is voor iedereen die op zoek is naar innerlijke vrede en harmonie.

Rozenkwarts helpt bij het loslaten van oude wonden en emotionele pijn, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe liefdevolle ervaringen en positieve relaties. De rozenkwarts uit Madagaskar is bijzonder effectief in het bevorderen van compassie en empathie. Het helpt je hart te openen voor anderen en ondersteunt je in het geven en ontvangen van liefde op een dieper niveau. Deze steen is ook ideaal voor meditatie en spirituele oefeningen, omdat hij een kalmerende en rustgevende sfeer creëert die je geest zuivert en je ziel voedt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze vlam perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de compassie en liefde die de Roze kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel de vlam dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.


8718561215635
1 Item