Roze kwarts feng shui vlam nr. 02
search
  • Roze kwarts feng shui vlam nr. 02
  • Roze kwarts feng shui vlam nr. 02
  • Roze kwarts feng shui vlam nr. 02
  • Roze kwarts feng shui vlam nr. 02

Roze kwarts feng shui vlam nr. 02

€ 92,00
Inclusief belasting

Handgepolijste feng shui vlam sculptuur van Roze kwarts uit Madagaskar, 11 cm hoog en 607 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Feng shui vlam Roze kwarts nr.02 kopen 

Handgeslepen feng shui vlam sculptuur van de half-edelsteen Roze kwarts. Dit edelstenen beeld is 607 gram en is 11 x 6,5 x 5,5 cm. De vindplaats van deze Roze kwarts is Madagaskar. Prachtig Roze kwarts mineraal om bijv. ter decoratie in je werkkamer zetten om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Roze kwarts sculptuur

Een roze kwarts sculptuur uit Madagaskar heeft een zachte en liefdevolle werking die verbonden is met het hartchakra en emotioneel welzijn. Roze kwarts staat bekend als de steen van liefde en mededogen. Een sculptuur van roze kwarts uit Madagaskar kan helpen bij het bevorderen van liefdevolle gevoelens jegens jezelf en anderen. Het kan een gevoel van onvoorwaardelijke liefde, empathie en mededogen bevorderen, waardoor relaties worden versterkt en conflicten worden verzacht. Roze kwarts staat ook bekend om zijn kalmerende en troostende eigenschappen. Het kan helpen bij het genezen van emotionele wonden, het verzachten van verdriet en het verminderen van stress en angst. Een sculptuur van roze kwarts uit Madagaskar kan een veilige en rustgevende energetische ruimte creëren waarin emotionele heling kan plaatsvinden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Roze kwarts sculptuur perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de kalmerende en troostende eigenschappen die de Roze kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gedraaide Roze kwarts dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561209658
1 Item