Golden Healer feng shui vlam nr-01
search
  • Golden Healer feng shui vlam nr-01
  • Golden Healer feng shui vlam nr-01
  • Golden Healer feng shui vlam nr-01
  • Golden Healer feng shui vlam nr-01

Golden Healer feng shui vlam nr.01

€ 118,00
Inclusief belasting

Handgeslepen vlam van Golden healer uit Madagaskar, deze is is 655 gram en 11,5 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Feng shui vlam Golden healer nr.1 kopen 

Bijzondere handgeslepen vlam van de half-edelsteen Agaat. Deze Golden healer is 655 gram in gewicht en 11,5 x 7 x 6 cm. De vindplaats van deze Golden healer is de Madagaskar. Zet hem ter decoratie neer in je huis en geniet daar van zijn energie. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Golden healer feng shui vlam

Een handgeslepen Golden Healer feng shui vlam kan een krachtig instrument zijn om de energie in een ruimte te beïnvloeden volgens de principes van feng shui en de eigenschappen van Golden Healer kristallen. 

Helende energie: Golden Healer kristallen staan bekend om hun helende eigenschappen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Een handgeslepen Golden Healer feng shui vlam kan een krachtige bron van helende energie zijn, die de algehele gezondheid en welzijn kan ondersteunen.

Zuivering en balans: Golden Healer kristallen hebben de capaciteit om negatieve energieën te zuiveren en in balans te brengen. Door de vorm van de feng shui vlam kan deze helende energie gelijkmatig worden verspreid in de ruimte, waardoor een harmonieuze en gebalanceerde omgeving ontstaat.

Spirituele groei en transformatie: Golden Healer kristallen worden vaak geassocieerd met spirituele groei en transformatie. De energie van de feng shui vlam kan helpen bij het openen van het spirituele bewustzijn en het bevorderen van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Golden healer vlam perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zuivering en balans die de Golden healer edelsteen te bieden heeft? Bestel de Golden healer vlam dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561205803
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Golden Healer
Gewicht
0
655
Kleur
Geel
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
5 cm.
Handgeslepen vlam van Golden healer uit Madagaskar
deze is is 655 gram en 11