Feng shui vlam Roze kwarts nr- 01
search
  • Feng shui vlam Roze kwarts nr- 01
  • Feng shui vlam Roze kwarts nr- 01
  • Feng shui vlam Roze kwarts nr- 01
  • Feng shui vlam Roze kwarts nr- 01

Feng shui vlam Roze kwarts nr. 01

€ 72,00
Inclusief belasting

Feng shui vlam sculptuur van de half-edelsteen Roze kwarts uit Madagaskar. Dit kunstwerk is 10 cm hoog en 485 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Feng shui vlam Roze kwarts nr.1 kopen

Uniek sculptuur van een vlam in Roze kwarts. De vindplaats van deze Roze kwarts is Madagaskar. Het stuk is 10 x 8 x 4 cm en 485 gram. Bijzondere Roze kwarts om bijvoorbeeld ter decoratie te plaatsen in je woning of praktijkruimte. 

De werking van de Feng shui vlam Roze kwarts

Een edelsteen sculptuur van roze kwarts is een prachtig kunstwerk dat gemaakt is van de edelsteen roze kwarts. Roze kwarts is een steen die geassocieerd wordt met liefde, compassie en emotioneel welzijn. Een sculptuur van roze kwarts kan zowel decoratief als spiritueel betekenisvol zijn. Hier zijn enkele mogelijke kenmerken en voordelen van een roze kwarts edelsteen sculptuur: Liefde en compassie: Roze kwarts staat bekend als de steen van liefde en kan helpen bij het bevorderen van liefde, zowel voor jezelf als voor anderen. Een sculptuur van roze kwarts kan een herinnering zijn aan het belang van liefde en mededogen in je leven. Harmonie en balans: Roze kwarts kan helpen bij het bevorderen van emotionele harmonie en innerlijke balans. Het kan helpen bij het verminderen van stress en het brengen van vrede.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Roze kwarts sculptuur perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de liefde en harmonie die de Roze kwarts te bieden heeft? Bestel deze unieke Roze kwarts dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201379
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
485
Kleur
Roze
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Feng shui vlam sculptuur van de half-edelsteen Roze kwarts uit Madagaskar. Dit kunstwerk is 10 cm hoog en 485 gram.