Jaspis Polychroom feng shui vlam nr.17
search
  • Jaspis Polychroom feng shui vlam nr.17
  • Jaspis Polychroom feng shui vlam nr.17
  • Jaspis Polychroom feng shui vlam nr.17
  • Jaspis Polychroom feng shui vlam nr.17

Jaspis Polychroom feng shui vlam nr.17

€ 25,99
Inclusief belasting

Een mooi feng shui sculptuur van Jaspis Polychroom uit Madagaskar, deze is is 173 gram en 8,5 cm hoog. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis Polychroom feng shui vlam nr.17 kopen 

Mooie vlam van de half-edelsteen Jaspis Polychroom. Deze vlam is 173 gram in gewicht en 8,5 x 4,5 x 3,5 cm in formaat. De vindplaats van deze Jaspis Polychroom is de Madagaskar. Zet hem ter decoratie neer in je huis en geniet daar van zijn energie. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Jaspis Polychroom vlam

Een sculptuur van jaspis polychroom uit Madagaskar heeft verschillende spirituele en helende eigenschappen die afkomstig zijn van deze bijzondere steen. 

Aarding en stabiliteit: Jaspis polychroom staat bekend om zijn aardende energie die kan helpen bij het verankeren van jezelf in het hier-en-nu. Het bevordert stabiliteit, rust en balans, zowel op mentaal als op emotioneel niveau.

Vitaliteit en energie: Deze steen heeft een stimulerende energie die kan helpen bij het verhogen van je vitaliteit en het verbeteren van je algehele energieniveau. Het kan je helpen om je levendiger en meer gefocust te voelen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis Polychroom vlam perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zuivering van negativiteit en de heldere intenties die de Jaspis Polychroom  edelsteen te bieden heeft? Bestel de Jaspis Polychroom vlam dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561213488
1 Item