Red Healer edelsteen sculptuur nr.01
search
  • Red Healer edelsteen sculptuur nr.01
  • Red Healer edelsteen sculptuur nr.01
  • Red Healer edelsteen sculptuur nr.01
  • Red Healer edelsteen sculptuur nr.01

Red Healer edelsteen sculptuur nr.01

€ 125,00
Inclusief belasting

Handgeslepen sculptuur van Red Healer uit Madagaskar. Deze is 1026 gram en 12,5 cm hoog.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Red Healer sculptuur nr.01 kopen 

Prachtig edelstenen sculptuur van Opaal dendriet. Deze Opaal is 615 gram in gewicht en 12,5 x 8,5 x 6 cm. De vindplaats van deze Opaal is Madagaskar. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de sculptuur Red Healer

Een van de belangrijkste spirituele eigenschappen van Red Healer is zijn vermogen om de basis- en wortelchakra's te activeren en in balans te brengen. Deze chakra's zijn verantwoordelijk voor onze gevoelens van veiligheid, stabiliteit en verbondenheid met de aarde. Door deze chakra's te harmoniseren, helpt Red Healer ons om geaard en in balans te blijven, vooral in stressvolle of chaotische situaties. Red Healer staat bekend om zijn krachtige aardende werking. Het helpt je om je energie te centreren en je verbinding met de aarde te versterken. Dit zorgt voor een gevoel van stabiliteit en veiligheid, wat essentieel is voor persoonlijke groei en emotioneel welzijn. Deze steen is bijzonder nuttig voor mensen die zich vaak angstig, onzeker of ongegrond voelen, omdat het helpt om een diep gevoel van rust en zekerheid te bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Red Healer perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de stabiliteit of zekerheid die de Red Healer halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561213341
1 Item