• Nieuw
Apatiet sculptuur nr.11
search
  • Apatiet sculptuur nr.11
  • Apatiet sculptuur nr.11
  • Apatiet sculptuur nr.11
  • Apatiet sculptuur nr.11

Apatiet sculptuur nr.11

€ 45,00
Inclusief belasting

Geheel gepolijst sculptuur van Apatiet. Het stuk is 6 x 3,5 x 10 cm en weegt ca. 373 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Apatiet sculptuur nr.11 kopen

Sculptuur van blauwe Apatiet. Het sculptuur is 6 x 3,5 x 10 cm en weegt 373 gram. De Apatiet is afkomstig uit Madagaskar. 

Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van Apatiet

Apatiet is een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn spirituele en energetische kwaliteiten. Apatiet kan op diverse manieren je welzijn bevorderen. Ze helpen bij het verbeteren van communicatie en sculptuur expressiedoor het openen van het keelchakra, waardoor het gemakkelijker wordt om je gedachten en gevoelens helder te uiten. Daarnaast staat apatiet erom bekend zelfvertrouwen en motivatie te versterken. Het ondersteunt je bij het stellen van doelen en het vinden van de kracht om deze te bereiken, vooral op creatief gebied.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past dit blauwe sculptuur perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de communicatie en motivatie die de Apatiet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Apatiet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561216731
1 Item