Lazuliet in kwarts sculptuur nr.03
search
  • Lazuliet in kwarts sculptuur nr.03
  • Lazuliet in kwarts sculptuur nr.03
  • Lazuliet in kwarts sculptuur nr.03
  • Lazuliet in kwarts sculptuur nr.03

Lazuliet in kwarts sculptuur nr.03

€ 86,50
Inclusief belasting

Ontdek de unieke schoonheid van Lazuliet in Kwarts met deze bijzondere sculptuur van 14,5 x 6 bij 4,5 cm uit Madagaskar.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Lazuliet in Kwarts Sculptuur nr.03 kopen

Ontdek de unieke schoonheid van Lazuliet in Kwarts met deze bijzondere sculptuur. Dit stuk is een fascinerende combinatie van diepblauwe Lazuliet kristallen, ingebed in helder kwarts, afkomstig uit Madagaskar. De afmetingen van deze sculptuur zijn 14,5 x 6 x 4,5 cm, en het weegt 862 gram. Je ontvangt de exacte steen die op de foto te zien is.

De werking van de Lazuliet in Kwarts

Spirituele eigenschappen van Lazuliet in Kwarts

Lazuliet in Kwarts is bijzonder krachtig voor spirituele groei en helderheid van geest. Het stimuleert zowel het derde oog- als het keelchakra, waardoor je intuïtieve vermogens en communicatievaardigheden versterkt worden. Deze combinatie van mineralen bevordert ook de ontwikkeling van psychische vermogens en helpt bij het verkrijgen van spirituele inzichten. Lazuliet alleen al is bekend als de steen van innerlijke visie en rust, en in combinatie met kwarts wordt deze werking versterkt.

Emotionele eigenschappen van Lazuliet in Kwarts

Deze steen biedt emotionele ondersteuning door het bevorderen van innerlijke rust en het verminderen van stress en angst. Het helpt om emotionele disbalansen en spanningen los te laten, en bevordert een staat van vrede en kalmte in de geest. Lazuliet in kwarts is ideaal voor meditatie, waar het helpt om dieper te ontspannen en persoonlijke waarheden te ontdekken.

Fysieke eigenschappen van Lazuliet in Kwarts

Hoewel vooral bekend om zijn spirituele en emotionele eigenschappen, kan Lazuliet in kwarts ook helpen bij het verlichten van fysieke klachten zoals hoofdpijn en spanningen, vooral rond het hoofd en de nek. Het stimuleert een gezonde energiestroom door het lichaam.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Zoekt jij iets unieks voor in uw huis of werkplek, of bent je geïnteresseerd in de diepe spirituele en emotionele voordelen van Lazuliet in kwarts? Bestel dan nu de Lazuliet in Kwarts Sculptuur nr.03 online en laat u verrassen door de positieve invloed die deze prachtige steen op uw omgeving en welzijn kan hebben.

8718561204127
1 Item