Jaspis oceaan edelsteen sculptuur nr.02
search
  • Jaspis oceaan edelsteen sculptuur nr.02
  • Jaspis oceaan edelsteen sculptuur nr.02
  • Jaspis oceaan edelsteen sculptuur nr.02
  • Jaspis oceaan edelsteen sculptuur nr.02

Jaspis oceaan edelsteen sculptuur nr.02

€ 23,00
Inclusief belasting

Handgepolijste sculptuur van Oceaanjaspis uit Madagaskar. Dit kunstwerkje is 185 gram en 7,5 cm hoog.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis oceaan sculptuur nr.02 kopen 

Prachtig edelstenen sculptuur van de half-edelsteen Jaspis oceaan, deze is 185 gram in gewicht en 7,5 x 6 x 2,5 cm. De vindplaats van deze Jaspis oceaan is Madagaskar. Zet hem op een fijne plek en geniet daar van zijn energie. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de sculptuur Jaspis oceaan

Oceaanjaspis, ook wel bekend als zeejaspis, is een unieke en kleurrijke steen die afkomstig is uit Madagaskar. Het staat bekend om zijn veelzijdige patronen, inclusief cirkelvormige "orb" markeringen, en een breed scala aan kleuren. Sculpturen gemaakt van oceaanjaspis zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar worden ook gewaardeerd om hun vermeende helende eigenschappen. Oceaanjaspis wordt gezien als een helende steen die emotionele wonden kan verzachten en de geestelijke gezondheid kan verbeteren. Het wordt vaak gebruikt om gemoedsrust te bevorderen en om met moeilijke situaties om te gaan. Deze steen wordt ook geassocieerd met spirituele en persoonlijke groei. Het helpt bij het verkennen van innerlijke gedachten en gevoelens en bevordert een beter begrip van zichzelf en van anderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis oceaan perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei of gemoedsrust die de Jaspis oceaan edelsteen te bieden heeft? Bestel de sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561211187
1 Item