Agaatschijf natuur XL nr.03
search
  • Agaatschijf natuur XL nr.03
  • Agaatschijf natuur XL nr.03
  • Agaatschijf natuur XL nr.03
  • Agaatschijf natuur XL nr.03
  • Agaatschijf natuur XL nr.03

Agaatschijf natuur XL nr.03

€ 312,00
Inclusief belasting

Grote schijf van Agaat uit Brazilië, 37 cm in doorsnede en 1,482 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Agaatschijf natuur XL nr.03 kopen 

Bijzonder grote schijf van Agaat in natuurlijke kleuren. Deze schijf is 1482 gram en is 37 x 31 x 1 cm. De vindplaats van deze Agaat is Brazilië. Prachtig Agaat Orka mineraal om bijv. ter decoratie in je werkkamer zetten om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Agaatschijf

Agaat staat bekend om zijn vermogen om stabiliteit en gronding te bevorderen. Het kan helpen bij het creëren van een gevoel van innerlijke rust en evenwicht, en het verankeren van energieën naar de aarde. Net als andere vormen van agaat wordt een agaatschijf beschouwd als een krachtige beschermende steen die negatieve energieën afweert en een beschermend schild vormt tegen externe invloeden die schadelijk kunnen zijn voor het welzijn. Door zijn unieke bandenstructuur wordt agaat vaak geassocieerd met harmonie en balans. Het kan helpen bij het verenigen van tegenstellingen en het bevorderen van een gevoel van heelheid en compleetheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Agaatschijf perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de bescherming en het gevoel van heelheid die de Agaat edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste Agaat dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210449
1 Item