Mariaglas / Heldere Seleniet nr.13
search
  • Mariaglas / Heldere Seleniet nr.13
  • Mariaglas / Heldere Seleniet nr.13
  • Mariaglas / Heldere Seleniet nr.13
  • Mariaglas / Heldere Seleniet nr.13

Mariaglas / Heldere Seleniet nr.13

€ 35,00
Inclusief belasting

Heldere Seleniet schijf van 16,5 x 9,5 x 2 cm en is afkomstig uit Marokko.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Mariaglas schijf nr.13 kopen

Heldere seleniet of Mariaglas schijf afkomstig uit Marokko. Het stuk is 16,5 x 9,5 x 2 cm en weegt ca. 346 gram. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van Mariaglas

Mariaglas is een beschermende steen die helpt rust en balans te creëren en de aura reinigt. Wanneer je bezig bent met spiritualiteit, helpt Mariaglas je om te aarden en je mediamieke gaven te vergroten, waardoor je diepere inzichten krijgt.

Mariaglas ondersteunt je bij het behouden van controle over jezelf en het bewaren van kalmte. De steen helpt je inzien dat het soms beter is om je terug te trekken uit lastige situaties. Hierdoor kun je bewust waarnemen wat je eigen patronen zijn, zodat je deze kunt doorbreken.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past dit mooie stuk perfect bij jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de rust en reiniging die de heldere Seleniet te bieden heeft? Bestel de schijf direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561215345
1 Item