Smaragd edelsteen schijfje nr.16
search
  • Smaragd edelsteen schijfje nr.16
  • Smaragd edelsteen schijfje nr.16
  • Smaragd edelsteen schijfje nr.16
  • Smaragd edelsteen schijfje nr.16

Smaragd edelsteen schijfje nr.16

€ 12,99
Inclusief belasting

Schijfje van Smaragd uit Brazilië, deze is 298 gram en 11 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Smaragd edelsteen schijfje nr.16 kopen

Een schijfje van de edelsteen Smaragd, deze Smaragd wordt gevonden in Brazilië. Hij is 11 x 4 x 0,7 cm in doorsnede en 298 gram. Je ontvangt de exacte steen van de foto.

De werking van de Smaragd schijf

Een smaragd schijfje uit Brazilië is een kostbare en spiritueel krachtige edelsteen. Deze steen, bekend om zijn levendige groene kleur en schitterende energie, heeft talrijke helende en spirituele eigenschappen die diepgaand kunnen beïnvloeden. Smaragd uit Brazilië stimuleert spirituele groei en intuïtie. Het bevordert helderheid van gedachten en helpt bij het verkrijgen van diepere inzichten en wijsheid. Deze steen kan een krachtige metgezel zijn tijdens meditatie en spirituele oefeningen, omdat het je helpt om je bewustzijn te verruimen en een dieper gevoel van innerlijke vrede te bereiken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Smaragd schijf helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei of helderheid die de Smaragd edelsteen te bieden heeft? Bestel de Smaragd schijf nr.16 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561214683
1 Item