Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.09
search
  • Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.09
  • Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.09
  • Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.09
  • Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.09

Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.09

€ 195,50
Inclusief belasting

Een schijf van Tijgerijzer met 2 gepolijste kanten uit Amerika. Dit stuk is 780 gram en 18,5 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.9 kopen 

Deze schijf heeft prachtige kleuren, deze Tijgerijzer plak is gepolijst aan beide kanten, maar de zijkanten zijn nog ruw. Dit stuk is 18,5 x 9,5 x 1,8 cm en 780 gram. De vindplaats van deze Tijgerijzer is Amerika. Prachtig Tijgerijzer mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je huiskamer te plaasten om daar van de energie te genieten of om een meditatie mee te doen. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de half gepolijste Tijgerijzer 

Een halfgepolijste tijgerijzer (vorm van Tijgeroog) uit Amerika kan verschillende positieve effecten hebben vanwege de unieke eigenschappen van tijgerijzer. Tijgerijzer wordt vaak geassocieerd met zelfvertrouwen en moed. Een halfgepolijste tijgerijzer kan helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en het overwinnen van angsten en twijfels, waardoor men zich krachtiger en moediger voelt. Tijgerijzer kan ook helpen bij het verbeteren van focus en doelgerichtheid. Een halfgepolijste tijgerijzer kan helpen bij het concentreren van energie en het stellen van duidelijke doelen, waardoor men effectiever kan werken aan het bereiken van zijn of haar doelstellingen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze schijf van Tijgerijzer perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan het zelfvertrouwen of de doelgerichtheid die de Tijgerijzer edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Tijgerijzer dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561209030
1 Item