Jaspis maligano edelsteen schijf nr.05
search
  • Jaspis maligano edelsteen schijf nr.05
  • Jaspis maligano edelsteen schijf nr.05
  • Jaspis maligano edelsteen schijf nr.05
  • Jaspis maligano edelsteen schijf nr.05

Jaspis maligano edelsteen schijf nr.05

€ 25,00
Inclusief belasting

Schijf van de half-edelsteen Jaspis Maligano uit Indonesië. Deze steen is 12 cm en 145 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis maligano schijf nr.05 kopen

Prachtige gepolijste steen Jaspis maligano. De steen is 12 x 7,5 x 1 cm en weegt 145 gram. Bijzondere stuk van Maligano Jaspis als decoratie in je woning. De vindplaats van deze Jaspis Maligano is Indonesië.

De werking van de Jaspis maligano schijf 

Een schijf van Jaspis Maligano heeft vergelijkbare werkingen als andere vormen van deze steen. Jaspis Maligano staat bekend om zijn aardende en stabiliserende eigenschappen. De werking van een schijf van Jaspis Maligano omvat het bevorderen van verbinding met de aarde, waardoor een gevoel van stabiliteit en veiligheid ontstaat. Het kan helpen bij het versterken van moed, kracht en doorzettingsvermogen, waardoor het nuttig kan zijn tijdens uitdagende tijden. Als een schijfvorm kan Jaspis Maligano worden gebruikt als basis voor meditatie of als een focuspunt voor energiewerk. De cirkelvormige structuur kan symbool staan voor eenheid, heelheid en continuë energie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis maligano schijf nr.1 helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de aarding en eenheid die de Jaspis maligano halfedelsteen te bieden heeft? Bestel deze schijf Jaspis maligano dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561213389
1 Item