Calciet Caribbean blue edelsteen schijf nr.09
search
  • Calciet Caribbean blue edelsteen schijf nr.09
  • Calciet Caribbean blue edelsteen schijf nr.09
  • Calciet Caribbean blue edelsteen schijf nr.09
  • Calciet Caribbean blue edelsteen schijf nr.09

Calciet Caribbean blue edelsteen schijf nr.09

€ 307,65
Inclusief belasting

Een schijf van de half-edelsteen caribbean blue calciet uit Afghanistan, deze is 25 cm en 1,109 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calciet Caribbean blue schijf nr.9 kopen 

Een handgeslepen schijf van de half-edelsteen Calciet Caribbean blue. Dit stuk is 25 x 15 x 1,5 cm en 1109 gram, de vlakke zijden zijn gepolijst. De vindplaats van deze Caribbean blue Calciet is Afghanistan. Gebruik dit Calciet mineraal ter decoratie in je woonkamer of als onderzetter en geniet zo van zijn prachtige energie! Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de geslepen Calciet Caribbean blue 

Een edelsteenschijf van Caribbean Blue Calciet uit Afghanistan heeft specifieke energetische eigenschappen die kunnen worden toegepast voor emotionele heling, innerlijke rust en spirituele groei. Deze steen kan ook bescherming bieden tegen negatieve energieën en invloeden van buitenaf. Het fungeert als een energetische buffer en helpt bij het afweren van negatieve emoties, jaloezie en kritiek van anderen. Caribbean Blue Calciet kan helpen bij het versterken van emotionele veerkracht en het bevorderen van een positieve mindset. Het moedigt aan tot optimisme, hoop en veerkracht, zelfs in moeilijke tijden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Caribbean blue edelsteenplak helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de emotionele veerkracht en positieve mindset die de Calciet Caribbean blue edelsteen te bieden heeft? Bestel de edelsteenschijf dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207555
1 Item