Malachiet Schijf met standaard Edelsteen schijf
search
  • Malachiet Schijf met standaard Edelsteen schijf

Malachiet Schijf met standaard Edelsteen schijf

€ 60,00
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

334  gram Malachiet met standaard geleverd

Malachiet werd met name in Egypte veel gebruikt en stond voor de godin Isis, de koningin der goden. Ze stond symbool voor schoonheid, vreugde, macht en moederschap. Nog steeds wordt Malachiet gebruikt om contact te maken met deze godinnenenergie. Malachiet is een krachtige edelsteen die je stimuleert om een intensief en passievol leven te hebben.

Hij reinigt je chakra's en brengt deze weer in balans. Malachiet bevordert de intuïtie, de fantasie en het voorstellingsvermogen. De steen vermindert krampen, trauma's, wagenziekte, straling, schaamte, negatieve energie en duizeligheid. Malachiet heeft een positieve werking op de lever, zenuwen, spijsvertering en bloeddruk. Het mineraal werkt heilzaam bij irritatie, zwellingen, menstruatieklachten, botbreuken, astma, artritis en artrose.

Malachiet kan je besluitvaardig en avontuurlijk maken en versterkt vriendschap doordat je je beter kunt inleven in wat er omgaat in andere mensen. Het kan een behulpzame steen zijn wanneer er zich problemen voordoen bij de bevalling. Malachiet versnelt de informatie verwerking en activeert de hersenen en het denken. De steen kan belemmerende gedachten en vastgeroeste patronen doorbreken. Hij kan goed helpen bij dyslexie.

Stones for Health
1 Item