Obsidiaan sneeuwvlok piramide 35 mm
search
  • Obsidiaan sneeuwvlok piramide 35 mm
  • Obsidiaan sneeuwvlok piramide 35 mm
  • Obsidiaan sneeuwvlok piramide 35 mm
  • Obsidiaan sneeuwvlok piramide 35 mm

Obsidiaan sneeuwvlok piramide 35 mm

€ 11,15
Inclusief belasting

Edelsteen piramide van Obsidaan sneeuwvlok, deze is 35 mm in formaat. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Piramide 35 mm Obsidiaan sneeuwvlok kopen

Leuke piramide van de half-edelsteen Obsidiaan sneeuwvlok. Deze piramide is ca. 35x35x30 mm en is gemaakt in China. LET OP, dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek. De afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de Obsidiaan sneeuwvlok piramide

Een piramide van sneeuwvlok obsidiaan heeft een fascinerende en krachtige spirituele werking. Sneeuwvlok obsidiaan, een vulkanisch glas met witte insluitsels die lijken op sneeuwvlokken, staat bekend om zijn vermogen om balans en harmonie te brengen. De piramidevorm versterkt de energieën van de sneeuwvlok obsidiaan, waardoor een krachtig veld van bescherming en zuivering ontstaat. Deze steen helpt negatieve energieën en blokkades te verwijderen, waardoor je een diepere connectie kunt maken met je innerlijke zelf en spirituele groei kunt bevorderen. Sneeuwvlok obsidiaan staat erom bekend emotionele spanningen los te laten en een kalmerend effect te hebben op de geest. Het helpt je om oude patronen en angsten te doorbreken, waardoor je openstaat voor nieuwe inzichten en persoonlijke transformatie. De piramidevorm concentreert deze energieën, waardoor je meditaties dieper en krachtiger worden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Obsidiaan sneeuwvlok piramide helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei of kalmerende effecten die de Obsidiaan sneeuwvlok halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Obsidiaan sneeuwvlok piramide dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561005717
106 Items